Max-huiswerkbegeleiding

Waarom bijles van Max Studiepartner?

– Voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen
– Gericht op 1 vak
– Individuele begeleiding
– In een prettig tempo heldere uitleg krijgen
– Op een vast moment door uw kind bepaald

Persoonlijke aandacht

Heeft uw kind moeite met een bepaald vak of loopt hij achter op de lesstof? Dan zorgt dat vaak voor lagere cijfers. Terwijl u weet dat uw kind het wél kan. Bij Max Studiepartner krijgt uw kind die persoonlijke aandacht die hij in de klas misschien net te kort komt. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en gaan de prestaties vooruit.

Bijles wanneer het het beste uitkomt

Uw kind mag zelf een vast tijdsstip bepalen waarop de bijles het beste uitkomt. Via onze één-op-één-begeleiding zorgen we ervoor dat uw kind de lesstof weer naar behoren beheerst. De cijfers gaan omhoog en het plezier in het leren komt terug. Dit gebeurt doordat uw kind in de bijlessen:

– zijn eigen tempo kan bepalen
– al zijn vragen kan stellen
– dieper kan ingaan op specifieke problemen met het vak

Inzicht in de vorderingen van uw kind

Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect is en wanneer het zinvol is om de bijles te beëindigen.

Tarieven

De tarieven verschillen per vestiging. Kijk voor de prijzen op de vestigingspagina’s van onze vestiging in Utrecht en in Nieuwegein.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u uw kind inschrijven voor bijles van Max Studiepartner op een locatie bij u in de buurt? Of heeft u nog vragen? Kies dan hiernaast één van de opties.

aanmelden-kennismaking-juffrouwjulia

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.