De dag komt: het gevreesde examen is daar. Het moment dat je niet mag verprutsen. Waarop je vol focus iedereen laat zien wat je kunt. Gestresst? Niet nodig, met een beetje hulp. Dat is onze examentraining: zekerheid en zelfvertrouwen, zonder zenuwen.

Voor het aanbieden van examentrainingen werken we samen met onze kennispartner Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland. Door deze samenwerking krijgt uw kind de beste voorbereiding op de schoolexamens en het eindexamen. De examentraining van Lyceo zijn bewezen effectief, voor zowel vmbo, havo en vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld 0,8 punt op het examen.

Hoe werkt examentraining?

Het is heel eenvoudig: wij zorgen dat uw kind de examenstof uitstekend beheerst. Want stress en zenuwen komen vaak door te weinig grip op de lesstof. We kijken eerst wat uw kind moeilijk vindt, dan gaan we die examenstof herhalen. Op die manier zorgen we dat álle lesstof goed tussen de oren zit, geen reden voor examenvrees.

Kleine groep, veel aandacht: groot effect

Onze examentraining geven we voor kleine groepen. Stapsgewijs lopen we door de lesstof en alle onderdelen komen aan bod. Soms schort het helemaal niet aan de kennis. Maar zijn het puur zenuwen die uw kind parten spelen. We hebben veel tips en trucs om goed met zenuwen om te gaan en die om te zetten in topprestaties.

Specialistische examentrainers

De examentrainers, die beheersen het examenvak tot in de finesses. Ze weten ook nog heel goed hoe zij zélf voor de eerste keer examen deden. Hun aanpak: goed uitleggen, rustig herhalen en controleren of alles duidelijk is. Zo niet? Dan leggen ze de stof met liefde nog eens uit.

Beter scoren en zelfvertrouwen

Wat zijn de effecten van examentraining van Max Studiepartner?

  • Een goed cijfer halen om kansen bij decentrale selectie te vergroten.
  • Het mooiste: onze trainingen gaan meer dan één examen mee.
  • Beter scoren geeft uw kind zelfvertrouwen.
  • Onze trainers leren hoe je gestructureerd werkt. Dat werkt óók bij andere vakken.

Wat kost examentraining?

We verzorgen trainingen van 2 of 3 dagen, dat hangt af van het vak.

Kosten:  ­

  • 2-daagse training: €270
  • 3-daagse training: €350

Onze examentrainingen verzorgen we samen met Lyceo

zoek een examentraining op lyceo.nl