huiswerkbegeleiding Utrecht
  • Het hele jaar persoonlijke begeleiding
  • Zwakke vakken aanpakken met bijles op maat examentrainingen
  • Coaching, bijvoorbeeld om goed te plannen
  • Continu de resultaten in beeld

Wat kunnen we uw kind bieden?

Een examenjaar, echt nagelbijtend spannend. Wordt het een blije zomer mét diploma op zak? Met Het Lyceo Examenjaar vergroot u de kansen. Van het eerste tentamen tot het laatste examen: we helpen uw kind te slagen.

Wat is Het Lyceo Examenjaar?

De basis is eenvoudig:

  • Veel aandacht voor uw kind
  • Focus op zijn of haar prestaties
  • Altijd een steuntje in de rug aanwezig

Het doel is om op een goede manier het pittige examenjaar door te komen. Mét goed resultaat, zelfvertrouwen en mooie cijfers. Het kan natuurlijk altijd ergens eens misgaan. Dan kijken we hoe dat kwam en hoe het beter kan.

Hoe starten we Het Lyceo Examenjaar?

In drie stappen starten we:

  1. We bespreken waar behoefte aan is, met u en uw kind. Hulp bij sommige vakken? Beter leren plannen? Goede leertechnieken leren?
  1. Samen maken we als maatwerk een planning. Hoe vaak helpen we? En waar heeft uw zoon of dochter ondersteuning bij nodig?
  1. Het examenjaar gaat van start. We houden samen heel goed in de gaten hoe het verloopt. Moeten we ergens bijsturen kan altijd direct.

Wat levert Het Lyceo Examenjaar op?

Uitstekende studieresultaten natuurlijk én een diploma na het eindexamen. Er is meer: het is een boost voor zelfvertrouwen, dat komt een leven lang van pas. Net als technieken om leren te leren en goede planningsvaardigheden. Alles bijeen vormt een stevige basis voor een volgend examen.

Wat zijn de kosten?

Wat Het Lyceo Examenjaar precies kost, hangt af van de begeleiding. Als we precies weten wat de wensen van u en uw kind zijn, maken we een prijsopgave. Ons eerste gesprek is helemaal vrijblijvend. Het Lyceo Examenjaar verzorgt Max Studieparter met Lyceo, samen staan we klaar voor uw kind.

Maak kennis met ons, dan vertellen we u alles: 071-7900040