Huiswerkbegeleiding Nieuwegein

Huiswerkbegeleiding in Nieuwegein van Max Studiepartner is gevestigd in het Cals College aan de Vreeswijksestraatweg 6a. Op deze vestiging kunnen zowel leerlingen van de school zelf, als alle andere middelbare scholieren uit Nieuwegein en omgeving oa. Huiswerkbegeleiding, Examentraining en Bijles volgen.

Contact
Max Studiepartner Nieuwegein T: +31610367499
Vreeswijksestraatweg 6A E: mellaniehuijsdens@maxstudiepartner.nl
3432NA Nieuwegein

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Mellanie Huijsdens en ik ben de vestigingscoördinator en ontwikkelingspsycholoog bij Max Studiepartner op het Cals College te Nieuwegein. Ik heb Kinder- en Jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast heb ik in het verleden ervaring opgedaan in het werk bij een eerstelijns particuliere praktijk in Culemborg en als kinder- en jeugdanimatie in het buitenland. Ik probeer een veilige leeromgeving te bieden waarin leerlingen met onze hulp lekker aan de slag kunnen. Hierbij spelen een goede structuur en planning, nieuwe leermethoden een belangrijke rol.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: mellaniehuijsdens@maxstudiepartner.nl
of telefonisch contact met mij opnemen:
+31610367499

Tarieven

Huiswerkbegeleiding

Aantal dagen per week 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
Prijs per maand € 227,00 € 292,00 € 335,00 € 378,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €35.-

Bijles

Aantal uur bijles 5 uur 10 uur 20 uur
Totaalprijs € 192,00 € 354,00 € 655,00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eenmalige inschrijfkosten van €18.-

Over Max Studiepartner Huiswerkbegeleiding Nieuwegein

“De leerlingen zien in dat zij zelf uiteindelijk verantwoordelijk zijn en ze alles kunnen bereiken, als zij er maar in geloven!”

Mellanie Huijsdens, Vestigingscoördinator

Welke diensten kunt u aanvragen op onze locatie in Nieuwegein

Max Studiepartner zit in Nieuwegein in lokalen van het Cals College. U kunt bij ons terecht van 13:45 tot 17:45 uur, van maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding en bijles.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining, Het Lyceo Examenjaar, Test en Advies of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze locatie in Utrecht.