Game leren maken? In juli en augustus organiseert Max Studiepartner in samenwerking met Lyceo het Lyceo CodeLab op onze vestiging in Utrecht.  Tijdens een Lyceo CodeLab ga jij leren programmeren! Je leert hoe je je eigen game kunt maken. En als je leert programmeren weet je ook hoe je een robot programmeert of een eigen website maakt. Je raakt vertrouwd met coderen en je komt erachter dat programmeren helemaal niet moeilijk, maar vooral heel leuk is!

Voor wie?

  • Jongens en meisjes van alle niveaus
  • Alle scholieren tussen de 10 en 18 jaar
  • Geen voorkennis vereist
  • Ook geschikt voor leerlingen die zelf al een website, app of game hebben gemaakt.

Wat leer je?

Tijdens het Lyceo CodeLab leer je de basis van coderen. Onze begeleiders geven duidelijke uitleg en je gaat ook eigen code schrijven. We besteden aandacht aan belangrijke programmeerconcepten en je leert allerlei handige computervaardigheden. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat je altijd geholpen wordt met jouw uitdagingen. Aan het eind van ieder CodeLab laat iedereen zijn eigen game zien aan familie en vrienden!

Waar en wanneer?

Op onze vestiging in Utrecht vinden in juli en augustus verschillende CodeLabs plaats: Een Codelab duurt 3 dagen, van maandag t/m woensdag van 9.30-16.30 (inloop vanaf 09:00). Aan het eind van het CodeLab nodigen we je vrienden en familie uit en kun jij hen laten zien wat je geleerd hebt! De kosten voor een Codelab zijn €235,-. Hieronder zie je wanneer er bij Max Studiepartner in Utrecht een Lyceo Codelab plaatsvindt. Op de website van Lyceo kun je je direct aanmelden voor een CodeLab!

Nieuw! Het CodeLab Zomerkamp

Een hele week je eigen game maken, vlotten bouwen en de nieuwste spellen met virtual reality spelen? Kom dan naar het Lyceo CodeLab Zomerkamp.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Lyceo CodeLab? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via codelab@lyceo.nl