huiswerkbegeleiding Utrecht

Bij de twee vestigingen van Max Studiepartner is de dagelijkse praktijk in handen van een vestigingscoördinator. Dit zijn wo-geschoolde orthopedagogen en/of psychologen. Zij zijn dagelijks aanwezig en het vaste aanspreekpunt voor leerlingen, hun ouder(s)/verzorger(s) en de school. Alle orthopedagogen zijn in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO).

Sophie Wouters
Functie: Vestigingscoördinator/Orthopedagoog/Studiecoach

Sophie Wouters is sinds mei 2015 werkzaam als orthopedagoog en vestigingscoördinator bij Max Studiepartner. Na het behalen van haar HBO diploma Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool van Utrecht heeft zij haar Master Orthopedagogiek behaald aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft zich in haar Master gericht op de leerlingenzorg. Binnen Max Studiepartner houdt Sophie zich, naast het reilen en zeilen van de vestiging, bezig met de begeleiding van basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten. Daarnaast is Sophie verantwoordelijk voor het onderdeel Test & Advies.

Mellanie Huijsdens
Functie: Vestigingscoördinator/Ontwikkelingspsycholoog

Mijn naam is Mellanie Huijsdens en ik ben de vestigingscoördinator en ontwikkelingspsycholoog bij Max Studiepartner op het Cals College te Nieuwegein. Ik heb Kinder- en Jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast heb ik in het verleden ervaring opgedaan in het werk bij een eerstelijns particuliere praktijk in Culemborg en als kinder- en jeugdanimatie in het buitenland. Ik probeer een veilige leeromgeving te bieden waarin leerlingen met onze hulp lekker aan de slag kunnen. Hierbij spelen een goede structuur en planning, nieuwe leermethoden een belangrijke rol.

Brigitte Bouman

Functie: Begeleider

Brigitte is sinds september 2014 werkzaam bij Max Studiepartner als bijlesdocent en huiswerkbegeleider. Ze heeft de Bachelor Biomedische wetenschappen afgerond. Brigitte heeft sterke kennis van Bèta-vakken, Latijns en Grieks waarmee ze onze leerlingen goed kan ondersteunen. Naast groepsleider is ze daarom ook actief als extra begeleider op de groepen.

Nina Baumann

Functie: Begeleider

Nina is 22 jaar en is sinds september 2016 werkzaam bij Max Studiepartner. Zij heeft afgelopen jaar haar bachelor Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht afgerond. Ze gebruikt haar kennis om de leerlingen te ondersteunen tijdens de huiswerkbegeleiding.

Kiara de Krosse

Functie: Begeleider

Kiara werkt sinds september 2016 bij Max. Na een studie marketing wilde Kiara toch graag haar ouders achterna; het onderwijs in. Met een deeltijd studie PABO (lerares basisonderwijs) en haar baan bij Max Studiepartner gaat haar meeste tijd zitten in leren over en met kinderen. Bij Max houdt Kiara zich bezig met de huiswerkbegeleiding.