huiswerkbegeleiding Utrecht

Huiswerkinstituut Max Studiepartner biedt leerlingen huiswerkbegeleiding, bijles en coaching op hun eigen school. Voor leerlingen is het fijn om in een vertrouwde omgeving hun huiswerk te maken.

Voor uw docenten en onze coördinator is het prettig dat ze indien nodig, met elkaar kunnen overleggen. Zo worden leerlingen op persoonlijke wijze begeleid. Vanzelfsprekend stemt Max Studiepartner haar werkwijze af op de werkwijze en de behoeftes van uw school. Max Studiepartner denkt mee over de focus van de begeleiding en over de benadering van specifieke doelgroepen.

Max Studiepartner in de praktijk

Max Studiepartner geeft elke schooldag vanaf 14.00 uur huiswerkbegeleiding, individuele bijles en coaching. De begeleiding is bedoeld voor leerlingen van alle niveaus en alle jaarlagen. Met het online huiswerkvolgsysteem houdt Max Studiepartner de individuele planning, de aanwezigheid en de resultaten van iedere leerling bij. Na het inchecken krijgt elke leerling zijn eigen dagtaak en gaat hiermee aan de slag.

De begeleiders zijn herkenbaar aan hun Max Studiepartner T-shirt. De begeleiders staan dagelijks klaar om uitleg en inhoudelijke hulp te geven. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt veel aandacht besteed aan studievaardigheden. Begeleiders overhoren het leerwerk en beoordelen het maakwerk.
De vestigingscoördinator werkt samen met mentoren, docenten en het zorgteam. De coördinator heeft tijdens de intake direct contact met de ouders en de leerlingen.

Gedurende de verdere begeleiding vinden er regelmatig oudergesprekken plaats.

Samen aan de slag!

Denkt u erover om binnen uw school huiswerkbegeleiding aan te bieden? Max Studiepartner komt graag bij u op school voor een oriënterend gesprek. Samen helpen we uw leerlingen hun schoolprestaties te verbeteren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Fleur Huiberts.

T: 06 – 13 05 73 69
E: fleur@www.maxstudie.nl/