Jonge topsporters zijn gedreven, gefocust op hun sport en hebben drukke schema’s. Daarom begeleid Max Studiepartner jonge topsporters in het aanleren van de studievaardigheden die nodig zijn voor het succesvol combineren van sport en school. Wij geloven dat iedereen kan slagen voor de doelen die hij of zij zichzelf stelt en dat het ervaren van succes helpt het beste uit jezelf te halen.

Max Studiepartner werkt samen met VSU in de studiebegeleiding voor jonge topsporters. Zo kunnen zij, naast uitblinken in de sport, ook hun studieresultaten verbeteren en gestelde leerdoelen behalen.

Max Studiepartner Brugklasbegeleiding

Is uw kind (aankomend) topsporter en leerling in eerste jaar van het voortgezet onderwijs?  Topsporters in de brugklas maken voor het eerst kennis met de verschillende roosters van de school en sport, en zijn zelf verantwoordelijk voor de planning en het eventuele inhalen van toetsen. Max Studiepartner begeleidt jonge topsporters in het aanleren van de studievaardigheden die nodig zijn voor het succesvol combineren van sport en school.

Max Studiepartner voor topsporters

Max Studiepartner biedt inhoudelijke begeleiding in de school- of studietijd. Als topsporter kan het een uitdaging zijn om bij te blijven en leerdoelen te behalen. De vakinhoudelijke bijlessen bieden mogelijkheid om bijgespijkerd te worden in een specifiek vak en op een tijdstip naar keuze. Kiest u voor structurele studiebegeleiding op bijvoorbeeld drie vaste momenten per week, dan wordt uw kind bovendien begeleid in het maken van je planningen en andere studievaardigheden, waardoor hij/zij nog effectiever met tijd leert om te gaan.

Lyceo Topsport Examenjaar

In samenwerking met Lyceo biedt Max Studiepartner Complete begeleiding tijdens het examenjaar. Heeft uw kind als topsporter een druk programma in het vooruitzicht tijdens het examenjaar? Max Studiepartner biedt intensieve begeleiding op de momenten die in het rooster van uw kind passen. Samen maken we een persoonlijke jaarplanning en stellen we een begeleidingspakket samen. De vaste onderdelen in dit pakket zijn bijlessen, coaching en examentrainingen.

Aanmelden

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via info@maxstudiepartner.nl of  bel naar 030 – 2734309 voor meer informatie.